Развитие без граници

Отзиви

Велизара Георгиева, Русе

Велизара Георгиева, Русе

Здравейте, моя син Михаил посещава курсовете на АМАКидс по ментална аритметика. Мина две нива доста успешно, живот и здраве на есен ще започне трето ниво. Аз и моето семейство сме изключително благодарни на целия екип - Диляна Станчева, треньор госпожа Николова. Сина ни започна курса в най трудния момент за нашето семейство, изобщо не бяхме на ясно с нищо, но те нито за миг не го оставиха, винаги бяха на среща, изключителен професионализъм и човечност, винаги когато е имал нещо неясно индивидуално му се обяснява, и резултата е прекрасен. Тези прекрасни дами направиха така, че сина ми да обича математиката, научиха го да има борбен дух и да бъде малък състезател. Сега дори да е ваканция, той с удоволствие сяда и решава задачки на приложението. До скоро мили Дами! Поздрави!
Петя Колева

Петя Колева

И ДВЕТЕ МИ ДЕЦА ПОСЕЩАВАТ ЦЕНТЪРА ПО МЕНТАЛА АРИТМЕТИКА АМАКИДС. УСПЕХЪТ Е МНОГО ГОЛЯМ.
За мен е голямо щастие, че открих центъра по ментала аритметика Амакидс. И двете ми деца го посещават - Маги на 9г и Дамян на 6г. Успехът на сина ми е много голям и това, в което най-много му помага е концентрацията. Единствено съжалявам, че не ви е имало по-рано за да запиша дъщеря си по-рано.
Зоя Стоянова

Зоя Стоянова

ДЪЩЕРЯ МИ ИЛИЯНА ПРИ ВАС СЕ ЧУВСТВА МНОГО ДОБРЕ И СИГУРНА В ЗНАНИЯТА, КОИТО ПОЛУЧАВА.
Много съм щастлива, че мога да дам на дъщеря ми Илияна възможността да посещава това толкова интересно място като "Амакидс". При вас тя се чувства много добре и сигурна в знанията, които получава, а след това умело използва навсякъде. Сигурна е в себе си, а аз в нея и във вас. Благодаря ви за прекрасното отношение!
Десислава Цветкова

Десислава Цветкова

НИКОЛА ПОСЕЩАВА ЗАНЯТИЯТА И ИМА ГОЛЯМА ПРОМЯНА В КОНЦЕНТРАЦИЯТА.
Нямахме търпение Никола да навърши 6г., за да може да посещава занятията в "Амакидс". Всичко, което зная и съм виждала в YouTube вече виждам и в нашия син. На първо място има промяна в концентрацията и е по-възприемчив. Препоръчала съм ви на всички мои приятели и познати!
Наталия Първанова

Наталия Първанова

СОФИЯ Е ВИНАГИ ЕНТУСИАЗИРАНА ОТ ВСЕКИ УРОК, ЕЖЕДНЕВНО РАБОТИ ВКЪЩИ НА ОНЛАЙН ПЛАТФОРМАТА.
София е винаги ентусиазирана от всеки урок, ежедневно работи вкъщи на онлайн платформата с голямо желание и интерес. Очаровани сме от прекрасното отношение и винаги индивидуалния подход към всяко дете и неговите нужди. Вече обичаме математиката!
Отзиви 2 от 2